maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kokemuksia energioista ja niillä hoitamisesta

Tarve kirjoittaa jatkoa on ollut selkeä jo edellisen jälkeen, mutta aikaa siihen löytyi vasta nyt. Tällä kertaa ajattelin kertoa omista kokemuksista energiahoidoissa itselle tai muille tehtynä. Hyvin monenlaista sitä onkin sattunut ja vastaan tullut. Työtäni hoitajana aloitellessa tuli koettua paljon uusia asioita, mutta silti vielä nykyäänkin niitä ilmenee. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. 

Uteliaisuuteni tutkia uusia asioita, ilmiöitä ja energioita on vienyt minua eteenpäin matkallani. Olen alkanut kaikkien kokemusten jälkeen ajatella, että melkein mikä vaan on mahdollista, vaikka aluksi varmuuden vuoksi epäilenkin kaikkea. Kun olen asian itse todennut toimivaksi ja todelliseksi, niin silloin sen uskon. Erottelukyky on pidettävä aina hyvällä tasolla niin maan päällä kuin ulottuvuuksissakin toimiessa. Yhtä lailla henkien joukossa on huijareita kuin on ihmistenkin. On vain keksittävä keinoja erottaa ne hyvistä. Itselläni on onneksi yleensä toiminut hyvin intuitiivinen ohjaus eli oman Itsen kuunteleminen. Siltä on automaattisesti tullut hyvät ohjeet joka tilanteeseen. Henkiä voi aina vaatia todistamaan hyvyytensä totuus ja niiden on toteltava, toisin kuin ihmisten, joilla on tapana kertoa korkeintaan osatotuus.

Aina ottaessani vastaan jonkun muun tekemää hoitoa esitän mielessäni pyynnön, että saan turvallisesti ja sopivasti kyseisestä hoidosta kaiken sen positiivisen vaikutuksen mikä on mahdollista ja tarkoitus. Lisäksi pyydän aina Korkeinta Itseäni ohjaamaan hoidon tulemaan parhaalla tavalla. Silloin voin varmuudella ainakin keskittyä rentoutuneesti ottamaan vastaan hoitoa ja tarkkailemaan sen vaikutuksia, joista yleensä kommentoin jälkeenpäin hoidon tekijälle. Energiahoitoa vastaanottaesani vaikkapa joltain ystävältäni tunnen sen vaikutuksen usein ensin päässäni, joskus jopa voimakkaana paineen tai kivun tuntena, joka sitten lievenee. Monesti tuntuu erityisesti silmissä vastaavaa. Yleensä tunnen hyvin, miten energia liikkuu ja vaikuttaa ja tuntuu hoidon aikana ja missä kohdissa kehoa tai energiajärjestelmää. Pidän ensisijaisena sitä, että jokainen hoitaa itseään, mutta on selvästi asioita, joiden hoitamiseen tai selittämiseen tarvitaan joku muu avuksi tai katalyytiksi. Sellaisena toimin itsekin hoitoja tehdessäni.

Itselleni on ollut helppoa havaita jonkin ongelman, esteen tai tukoksen vapautuminen, sillä jostain syystä olen yleensä aina silloin kokenut fyysisen reaktion, joka on yleisimmin ollut sen lihaksen jännittyminen tai lievä kouristelu, missä vapautunut tunne-energia oli varastoituneena. Sitä on kestänyt ketken aikaa, jonka jälkeen myös on tuntunut siltä, että asia on vapautunut. Kuten aiemmin mainittua, niin tunteminen on vahvuuteni. Sen yhdistäminen tietämiseen tuottaa myös selityksen sille, mitä tuntee ja miksi. Mietin kaikessa aina asioiden syitä, seurauksia ja tarkoituksia. Kaikella on aina jokin tarkoitus, monesti useita. Olen asioita tutkittuani tullut siihen tulokseen, että kokemamme todellisuus on hyvin tarkkaan suunniteltu ja elämän palapeli sisältää osan paloista valmiiksi laitettuina, osa meidän pitää laittaa itse paikoilleen. Samaan kohtaan meillä on myös valittavana useita siihen kohtaan sopivia paloja, jotka ovat vain erilaisia sisällöltään.

Muita hoitaessani energiahoidolla toimin pääosin vain energian kanavana ja ohjaajana. Hoidon aluksi pyydän aina hoidettavaa parhaiten auttamaan ja hoitamaan pystyvät Valon ja rakkauden henkioppaat ja enkelit mukaan hoitoon hoidettavan Itsen lisäksi. Toisaalta ne myös suojelevat, että hoito tulee turvallisesti ja muutenkin parhaalla tavalla. En yritä itse tietää tai tehdä, mitä kuvittelen hoidettavan tarvitsevan, vaan annan sieluni eli intuition ohjata sen toteutumista. Esimerkiksi se on havaittavissa siten, että yleensä henki liikuttaa käsiäni ja niiden kautta energioita sopivimmalla tavalla ja itse keskityn havainnoimaan, mitä tapahtuu ja kertomaan jotain asiaan liittyvää hoidettavalle, usein kanavoituna hoidettavan Itseltä. Tiedän varsin tarkkaan, miten hoito etenee ja mitä varten juuri jotain tiettyä kohtaa tarvitsee hoitaa.


Muiden hoitamisessa olen vuosien varrella kohdannut hyvin monenlaista ongelmaa, mutta silti olen kaikkia pystynyt auttamaan. Vaativimpia tapauksia ovat olleet sellaiset, joista on pitänyt poistaa yksi tai useampi negatiivinen henkiolento. Niiden olemassaolon olen tunnistanut siitä, että niiden läheisyydessä menee iho kananlihalle ja kylmiä väreitä pitkin kehoa ja lisäksi tuntuu uhkaavalta. Valon henkiauttajien avustuksella nekin on lähteneet ja ylimääräiset negatiiviset äänet hävinneet hoidettavan päästä. Koska energioilla ja henkiparannuksella voi hoitaa mitä tahansa, niin todella monenlaista on tullut vastaan, kuten masentuneita, hyväksikäytettyjä, suhdeongelmia, tunneongelmia, riippuvuuksia, pelkoja, unettomuutta, ilon puutetta, vapautumista menneisyyden taakoista, talojen puhdistamista negatiivisista energioista, neuvontaa elämän monissa kysymyksissä, yms. Varsin usein hoidettavan mukana on ollut ylimääräisiä ihmishenkiä, harvoin avaruusolentoja, joita on sitten pitänyt irrottaa ja lähettää omaan paikkaansa Valossa. Hoitojeni pääajatuksena on vanhasta rajoittavasta ja negatiivisesta energiasta vapautuminen ja parantuminen. Siten tulee tyhjää tilaa uudelle positiivisemmalle elämälle.

Lapsilla on hämmästyttäviä kykyjä havaita intuitiivista tietoa syvällisesti eri aisteilla. Esimerkiksi eräs 9v. poika pystyi kertomaan hyvin tarkkaan kaikki erilaiset värit, joita häneen lähettämäni energiat sisältivät, sitä mukaan kuin niitä ilmeni hoidon aikana. Kokeilin jopa tarkoituksella lähettää hänelle energiana erilaisia värejä ja joka kerta hän näki ne oikein, kuten vaikka sateenkaaren tai jokin yksittäisen värin kirkkaana, silmät auki tai kiinni. Me vanhemmat valotyöntekijät ja indigot olemme valinneet tulla tänne ajoissa valmistelemaan asioita sellaisia lapsia ja nuoria varten, joilla on paljon henkisiä kykyjä ja tietoa, mutta ei välttämättä sitä, miten tietoa käyttäisi. Pienelläkin ohjauksella ja neuvonnalla he pääsevät eteenpäin ja voivat paremmin tiedostaa ja ymmärtää kykyjään sekä käyttää niitä viisaasti kaikkien hyväksi.

Positiiviset hoitotulokset ovat tuntuneet mukavalta ja kannustaneet jatkamaan työtä, jota monikaan ei ymmärrä tai edes virallisesti pidetä olemassaolevana työnä. Onneksi maassamme saa tehdä tällaistakin työtä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti