keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Matkan alku

Tästä matkalla elämässä olemisen tarinat alkavat, ainakin tässä blogissa. Niiden aiheita varmasti riittää loputtomiin ja hyvä niin, sillä elämä täällä maan päällä on matka, joka tulee valmiiksi tämän elämän osalta vasta sielun poistuessa kehosta. Sielu tai henki onkin ainoa todellinen osa meitä, emme olisi fyysisesti olemassa ilman sitä ja se on meidät luonut itsensä näköiseksi. Sielumme mukana olemme saaneet mukaan tähän elämään myös tiedot ja ymmärryksen muista sielumme elämistä ja hyvistä ja huonoista kokemuksista niissä. Siksi saatetaan ihmetellä, kuinka lapset ovat kaikki omanlaisiaan jo pienestä asti ja joillakin on erityiskykyjä kuten taiteilu ja musisointi tai vaikka selvätuntoisuus ja -tietoisuus, kuten itselläni. Tämän matkan aluksi on syytä kertoa jotain itsestäni.

Alpeilla 2011, taustalla Chiemsee
Sisäisten kykyjeni olemassaolon olen tosin tietoisesti tajunnut vasta vanhempana, vaikka lapsena ihmettelin kuinka tiedän tai tunnen asioita etukäteen tai mitä muut ihmiset tai eläimet tuntevat. Siksi esim. kalojen onkiminen oli hankalaa, vaikka muuten hauskaa, koska joku piti saada laittamaan se mato koukkuun ja mielellään kalakin irti koukusta. Lapsena minulla oli myös selkeä tietoisuus siitä, mikä on oikein ja väärin ja koin välillä olevani ajatuksen tasolla aikuinen, vaikka en toki kaikessa. Olen aina ymmärtänyt ja pystynyt keskustelemaan ja toimimaan kaikenikäisten kanssa. Jostain syystä pienet lapset ovat aina pitäneet minusta ja halunneet leikkiä kanssani pelkäämättä. Sellaisetkin, jotka ovat vanhempiensa mukaan vierastaneet lähes kaikkia. En silloin aiemmin sitä tiennyt, miksi niin on. Ajattelin, että se tulee siksi, että ajattelin lapsista hyvää. Myöhemmin olen saanut selville, että he ovat tehneet niin säteilemäni positiivisen valon, tunteen ja ajatusten vuoksi. Lapset tunnistavat, kuka on rehellinen ja aito.

Münchenin lentokenttä
Aiemmin tuli mainittua muista sieluni elämistä, joista olen saanut monenlaisten hoitojen, meditaatioiden, shamaani-matkojen, regressioterapian ja selvänäkijäystävien kautta lisätietoa. Se tieto on ollut tiettyinä hetkinä elämässäni tarpeellista, jotta olen voinut parantua ja vapautua jostain vanhasta traumasta tai tarpeettomasta toiminta-, ajatus- tai tunnemallista. Ne tiedot ovat myös auttaneet hahmottamaan oman itsen kokonaisuutta, siis kuka todella olen ja avanneet käyttööni myös niiden muiden elämien ymmärryksen ja taitoja esim. hoitamisessa. Olen tullut siihen tulokseen, että olen hyvin vanha sielu, siis maaelämissä mitattuna, jolla on satoja erilaisia elämiä. Kaikkia syntymisen, elämisen ja kuolemisen puolia on tullut siten kokeiltua. Joskus on tullut piikkinuijasta selkään Kolosseumilla, välillä jaguaari on syönyt viidakossa, Ranskassa sodassa tykinkuula vatsaan, hukkunut Niilillä kaleerin upottua, useita elämiä shamaanina eri kansojen parissa, jne. Sielulla on myös mahdollisuus valita syntyykö naiseksi vai mieheksi, koska se on itsessään androgyyninen. Samoin se valitsee itselleen sopivat vanhemmat, joilta tulee vaikuttavin leima elämää varten.

Suomenlinna 2012
Kutenkin olen itse tuntenut oman olemukseni olevan hieman enemmän yin-tyypin energiaa eli feminiinis-tyyppistä, muita hoitavaa ja auttavaa siis. Toisaalta minussa on myös ollut voimakkaita yang-energioita soturielämistä, jotka eivät useinkaan ole olleet mukavia kenellekään ja niitä olen itsestäni hoitanut pois. Yin-tyyppi voi olla peräisin siitä, että olen ehkä syntynyt muissa elämissäni enemmän naiseksi tai todennäköisemmin siitä, että sieluni on jaettu tähän dualistiseen maailmaan kahteen osaan ja se toinen osa, johon olen itse asiassa törmännyt, on hieman enemmän yang-typpiä. Sinänsä tämä on nice to know-asiaa, mutta on auttanut ymmärtämään itseäni. 

Chiemsee ja Alpit
Vaikka olin nuorena kiinnostunut henkimaailmasta ja etsin äidin kanssa 7v. meille uuden kaivon paikan pajuvarvulla, niin koulujen ja sen jälkeen työn myötä kiireisenä insinöörinä se kaikki unohtui. Kunnes pelatessa loukkasin polveni ja jouduin 2kk sairaslomalle. Erittäin tarkoituksellisesti. Siinä oli aikaa pohtia asioiden tarkoituksia ja tärkeyttä. Päätin tehdä monia muutoksia, kokeilla uusia kiinnostavia asioita, kuten menin 2005 tammikuun alussa reiki-kurssille, jota kyllä epäilin huuhaaksi. Se oli kuitenkin alku tai voisi sanoa jatko-osa henkisellä tiellä. Sen jälkeen mikään ei ole ollut entisellään, lähes kaikki on muuttunut näiden vuosien aikana ja ainoastaan todellinen Itseni on jäänyt kaikkien muutosten jälkeen jäljelle. Kurssilla tunsin reiki-energian virtauksen ja vaikutukset hyvinkin selvästi, joten oli pakko uskoa sen olevan todellista ja vaikuttavaa. Siksi oli pakko alkaa etsiä aiheesta kaikkea saatavilla olevaa tietoa ja kokeilla niitä itse käytännössä. Ensimmäiset 2v. oli monien kurssien, koulutusten ja tiedon etsinnän aikaa ja ihmeellisesti löysin koko ajan juuri tiettynä hetkenä tarvitsemani tiedot ja ohjauksen. Se kaikki on nyt kokonaistietoisuutena jaettavissa myös muille.

Supertäysikuu 6.5.2012
Aika pian tuli aika lopettaa työt insinööriprojektien parissa, kun tehdas suljettiin. Silloin oli valinnan hetki, jatkaako samaa vanhaa vai kokeilla uutta, joka tuntui enemmän omalta. Valitsin vapauden. Käytin 2-3h aamusta aikaa kuukausia itseni hoitamiseen monilla eri menetelmillä ja kaikesta vanhasta, tarpeettomasta ja rajoittavasta vapautumiseen. Aloin hoitamaan myös muita ja sillä tiellä olen edelleen, koska niin paljon olen tähän asti saanut autettua hoidoillani, erityisesti henkiparannuksella, ihmisiä omalla tiellään eteenpäin, parantumaan menneistä, vapautumaan taakoista, negatiivisuudesta, tunnelukoista, antamaan anteeksi, vapautumaan häiritsevistä hengistä jne., etten sitä voisi enää lopettaa. Koen, että kyvyt, joita minulla on, on tarkoitettu käytettäväksi itseni ja kaikkien hyväksi.

Olkoon tämä lyhyt selostus matkastani tähän asti nyt aloituksena matkalleni blogikirjoitusten parissa. :)

Lisätietoa hoidoistani ja työstäni löydät: www.hrnaturalhealing.fi

PS. Kuvat ovat aiheeseen sopivasti joiltain matkoiltani ystävieni kanssa, paitsi viimeinen, jonka tarkoitus on muistuttaa syvällisestä ja alitajuisesta tietoisuudesta, jota kuu edustaa. Kirkkain kuu on aito, muut ovat heijastuksia ikkunalasissa.4 kommenttia:

 1. Mukavaa, että olet luonut blogin :-D
  Olimme samalla Kalevalaisen jäsenkorjaajan kurssilla joskus Perheniemessä !

  Valoa, iloa ja rakkautta työn ja arjen keskelle Sinulle <3

  -Raija Simola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jo joitain vuosia aikaa Raija, kiva, että muistat vielä. Kiitos!

   Poista
 2. Onpas hienoa, ihanaa ja toivoa antavaa lukea tarina kasvustasi shamaaniksi. Itse olen vuosikausiksi haudannut shamanistisen parantajakutsumukseni, ja nyt "sisäinen sielunkello" on alkanut tikittää siihen malliin,että olen alkanut räpiköidä takaisin kohti omaa syvintä itseäni.Mielenkiinnolla odotan lisää päivityksiäsi ja jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olet päässyt eteenpäin kehityksessä tulla siksi, joka olet ja haluat olla. Valitettavasti en ole pystynyt monista haasteellisista syistä kirjoittamaan useammin, mutta nyt ovat asiat lopulta järjestyneet niin, että kirjoituksia tulee useammin. Toivottavasti ainakin kerran kuussa... :)

   Poista